Thee Cadeauverpakkingen

Thee Cadeauverpakkingen

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Thee pakket rooibos thee
€ 28,40
Engelse High tea pakket
€ 24,35
Moederdag thee cadeau de luxe
€ 28,80
Valentijns thee cadeau
€ 19,95
Thee pakket groene thee
€ 27,85
Kruidenthee pakket
€ 29,95
Thee pakket gemengd
€ 27,15
Zwarte thee pakket
€ 24,25
Baby thee pakket
€ 22,75
Nieuwe woning thee pakket
€ 35,30
Jammie Jammie theepakket
Vanaf € 36,45
China de Luxe theepakket
€ 73,75

Thee Cadeau

Thee cadeau doen is een prachtige manier om waardering te tonen, een moment van ontspanning te delen en iemand kennis te laten maken met de wereld van thee. Of het nu voor een verjaardag, een feestdag of een speciale gelegenheid is, theegeschenken zijn doordachte gebaren waar zowel theeliefhebbers als beginners van kunnen genieten.

Houd bij het kiezen van een theegeschenk rekening met de voorkeuren en interesses van de ontvanger. Er zijn talloze soorten thee verkrijgbaar, elk met zijn eigen unieke smaken en kenmerken.

Met de thee cadeau-ideeën van TheeXpress.nl geeft u echt iets bijzonders. Origineel en rijk van smaak zijn de theeën van TheeXpress.nl en allemaal van TOP-kwaliteit! De grote pakketten zijn verpakt in een luxe cadeaudoos. Een geschenk voor de echte theeliefhebbers die kwaliteit weten te waarderen.

Thee cadeau pakketten

Een thee cadeaupakket is een heerlijke verrassing voor de gelukkige ontvanger. In ons assortiment hebben we diverse pakketten waar u uit kan kiezen. Door het brede keuzeaanbod van onze thee cadeau pakketten is er voor ieder wat wils. Houdt iemand van Aziatische thee, dan kunt u bijvoorbeeld gaan voor een Chai thee pakket of een Japans theepakket. Verder hebben we ook thee cadeaupakketten van klassieke theeën, zoals Zwarte thee en Groene thee. Liever van alles wat geven? Dat kan ook met een thee pakket gemengd bijvoorbeeld. Wilt u echt groots uitpakken? Ga dan voor een van onze diverse luxe thee pakketten. Deze zitten vol met meer thee, luxe extraatjes en een luxe verpakking.

Wat zit er in een thee cadeau pakket?

Een thee cadeaupakket bij TheeXpress zit gegarandeerd vol met lekkernijen en ook in een ruime hoeveelheid. Uiteraard verschilt het per thee cadeaupakket wat voor thee u ontvangt, maar ieder thee pakket is in ieder geval verpakt in een luxe cadeaubox, theezet advies en de meeste thee cadeauboxen bevatten ook een filter om de losse thee in te stoppen. Bovendien ontvangt u van elke theesoort die de box bevat 50 gram in de meeste thee cadeauboxen. 

Naast de thee zelf kun je het cadeau aanvullen met thee gerelateerde accessoires. Thee-eieren, een thee timer of een maatlepel kunnen toevoegingen zijn aan een theegeschenk. Deze accessoires verbeteren niet alleen de theedrinkervaring, maar bieden ook praktische en decoratieve elementen waar lang na het drinken van de thee van kan worden genoten.

Thee cadeau bestellen bij TheeXpress

Bent u van plan een thee cadeaupakket te schenken? Bestelt u voor 12:00 dan verzenden wij deze dezelfde dag nog. Bovendien biedt TheeXpress de mogelijkheid om uw theecadeau geschenk rechtstreeks te zenden naar een door u gewenst adres. Wij verpakken het thee cadeau in een keurige doos (zonder factuur) met eventueel een korte tekst van u erbij. Zo krijgt de gelukkige ontvanger een echt verrassingspakket!

 

Rechtstreeks verzenden naar de gelukkige:


Theexpress biedt de mogelijkheid om uw Theecadeau geschenk rechtstreeks te zenden naar een door u gewenst adres. Wij verpakken het Theecadeau in een keurige doos (zonder factuur) met eventueel een korte tekst van u erbij.