Jasmijn thee

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Earl Grey jasmijn thee
 
Vanaf € 0,20
Jasmijn thee
 
Vanaf € 0,20
Jasmijn Parels - Dragon Pearls thee
 
Vanaf € 0,20
Witte Jasmijn parels thee
 
Vanaf € 0,20
Jasmijn Chung Hao thee
 
Vanaf € 0,20

Ontdek de delicate en aromatische jasmijn thee, een klassieker onder de geurige theesoorten bij TheeXpress. Deze geliefde thee, bekend om zijn subtiele, zoete geur en zachte smaak, is een essentieel onderdeel van theeculturen wereldwijd.

Oorsprong van jasmijn thee

Jasmijn thee vindt zijn oorsprong in China, waar het al eeuwenlang wordt geproduceerd. De traditie van het mengen van jasmijnbloemen met theebladeren begon tijdens de Song-dynastie, ergens tussen de 10e en 13e eeuw. Deze bijzondere thee werd snel populair onder de Chinezen en later ook in andere delen van de wereld, waardoor het een symbool van gastvrijheid en een vast onderdeel van de theeceremonies werd.

Fan van Jasmijn thee? Bekijk onze favoriete Chinese thee!

Wat maakt jasmijn thee zo bijzonder?

Uniek productieproces: Jasmijn thee wordt gemaakt door bijvoorbeeld groene thee te infuseren met jasmijnbloemen. De bloemen worden 's nachts geplukt, wanneer hun geur het sterkst is, en bij de theebladeren gevoegd. Dit proces kan meerdere nachten worden herhaald om de theebladeren volledig met de geur van jasmijn te verzadigen.

Gezondheidsvoordelen: Naast de aangename smaak, staat jasmijn thee bekend om zijn gezondheidsbevorderende eigenschappen. Het bevat antioxidanten, helpt bij het bevorderen van een gezonde huid, ondersteunt het immuunsysteem en kan stress en angst verminderen.

Veelzijdigheid in smaken: Bij TheeXpress vind je verschillende varianten van jasmijn thee, van pure infusies tot blends met andere ingrediënten, die elk een unieke smaakervaring bieden.

Jasmijn thee van TheeXpress

Bij TheeXpress zijn we trots op onze jasmijn thee, die we met zorg selecteren en bereiden. Onze thee is afkomstig van de kwalitatieve theeplantages in China, waar traditionele methoden worden gebruikt om de essentie van jasmijn in elke kop te vangen. Of je nu op zoek bent naar een rustgevend kopje thee na een lange dag, of een verfijnde drank voor een speciale gelegenheid, onze jasmijn thee is de perfecte keuze.