Ice tea

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Kiwinas Berry thee
 
Vanaf € 0,20
Apfelstrudel thee
Appel, Steranijs & Cranberries
Vanaf € 0,20
Perzië Original thee
 
Vanaf € 0,20
Goji bessen vruchtenmelange thee
 
Vanaf € 0,20
Granaatappel thee
 
Vanaf € 0,20
Groene oolong Tie Guan Yin
 
Vanaf € 0,20
Rooibos African Tiger thee
 
Vanaf € 0,20
Pina Colada thee
 
Vanaf € 0,20
Zoete aardbei-vruchten thee
 
Vanaf € 0,20
Fruity Fruit tea
 
Vanaf € 0,20
Kindervruchten thee
 
Vanaf € 0,20
IJsthee pakketje
 
Vanaf € 14,10

Hoe lekker en leuk is het om zelf ice tea te maken? Ice tea drankjes zijn super populair voor zowel in de winter als in de zomer maanden en zijn ook makkelijk zelf te maken. Met onze ice tea collectie maak je gemakkelijk een lekkere en verfrissende ice tea. Er zijn verschillende methodes om ice teas te maken waarvan de meest bekende is om thee te maken en vervolgens deze te laten afkoelen met smaakmakers. Probeer het zelf uit en haal je heerlijk ice tea ingrediënten in huis bij TheeXpress.

Hoe maak je zelf ice tea?

Maar hoe maak je dan zelf ice tea? Zoals al eerder gezegd zijn er verschillende manieren, zo kan je een thee mengsel over ijs gieten en heb je koude thee, maar er zijn ook andere manieren. De meest bekende manier en ook onze favoriete manier is het eerst opzetten van thee. Je maakt de ice tea met meerdere zakjes thee voor een goede smaak en voegt daar eventueel nog zoetstoffen en citroen aan toe. Na het koken van het mengsel laat je dit afkoelen in de koelkast en je ice tea is klaar. Serveer de ice tea met een ijsklontje en citroentje en hij is helemaal af.

Verschillende smaken ice tea

Maak je een fruitige ice tea of juist een wat frissere? Hoe je de ice tea maakt is helemaal jouw keuze. We hebben verschillende ice tea pakketten Onze ice tea pakketten komen met een uitgebreide uitleg en verschillende smaken zodat je kan proeven wat jij het lekkerst vindt. Ben je fan van het ice tea pakket? Dan kan je hem natuurlijk gemakkelijk nog een keer bestellen op onze website. Ice tea kan je met veel verschillende soorten thee maken dus probeer zeker ook dingen uit! Variatie is creatie. Haal al je soorten thee in huis bij de TheeXpress.

Ice tea kopen

Heb je een keuze gemaakt? Koop je ice tea dan gemakkelijk online bij TheeXpress. We hebben naast ons assortiment ice tea ook verschillende andere soorten unieke theeën. Zo hebben we bijvoorbeeld choco-thee! Durf jij nieuwe unieke smaken te ontdekken? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Bestel jouw favoriete thee vandaag nog voor 12:00 en we verzenden het dezelfde dag nog.