Oolong thee

Oolong thee

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Oolong Finest thee
Vanaf € 0,20
Diamond Oolong thee
Vanaf € 0,20
Oolong Butterfly tea
Vanaf € 0,20
Darjeeling Oolong thee
Vanaf € 0,20
Sinaasappelbloesem Oolong melange thee
Vanaf € 0,20
Groene oolong Tie Guan Yin
Vanaf € 0,20
Milky Oolong tea
Vanaf € 0,20
Oolong Shui Xian Biologisch
Vanaf € 0,20
Zoete Amandel Choco thee
Vanaf € 0,20
Gezouten Karamel Oolong
Vanaf € 0,20

Oolong thee

Het Oolong thee afkomstig uit China is een heerlijke thee die wij verkopen als losse kwaliteitsthee. Van de Oolong thee zijn verschillende varianten die ieder zorgen voor een heerlijke smaaksensatie en heeft ook gezondheidsvoordelen. Al onze Oolong thee, biologische en gangbare, hebben wij voor u overzichtelijk in een lijst gezet. De theesoorten die biologisch zijn herkent u aan het erbij geplaatste Bio-logo. Bekijk onze collectie aan Oolong thee en geniet van de heerlijke smaken!

Wat is Oolong thee?

Oolong tea of Oolong is een theesoort die voornamelijk uit China komt, met een theekarakter ergens tussen groene en zwarte thee. De term "Oolong" is Chinees voor "zwarte draak". De gedroogde "Oolong" theeblaadjes zijn te herkennen als losse gerolde theebolletjes. De donker groene blaadjes zijn de minst geoxideerde soort en de tot zwart gerolde blaadjes de meest geoxideerde Oolongs. In de westerse wereld is de thee nog vrij onbekend, terwijl Oolong thee in Azië bekend staat als een van de beste theesoorten. 

De voordelen van Oolong thee

Houdt u van Oolong thee? Dan profiteert u niet alleen van een heerlijke smaak, maar het drinken van Oolong thee werkt ook positief op de gezondheid. De Oolong thee staat onder andere bekend om zijn positieve effecten op het gewicht. Zo helpt de thee lichaamsvet te verminderen en op gewicht te blijven. Daarnaast is het drinken van Oolong thee goed voor de hart- en bloedvaten. De thee bevat namelijk mineralen als calcium, magnesium en kalium die helpen bij het reguleren van de hartslag en ontkalken van het bloed. Een heerlijk gezonde thee dus!

Thee bestellen bij TheeXpress

Bent u van plan heerlijke Oolong thee of een van onze andere theesoorten te bestellen? Denk bijvoorbeeld aan onze Chai thee of Groene thee. Bestel voor 12:00, zodat wij uw thee dezelfde dag al kunnen versturen. Zo kunt u snel genieten van een heerlijke kop losse kwaliteitsthee!


Al onze Oolong thee, biologische en gangbare, hebben wij voor u overzichtelijk in een lijst gezet. De theesoorten die biologisch zijn herkent u aan het erbij geplaatste Bio-logo.