Over ons

Wij inspireren theedrinkers om iets nieuws te ontdekken. Van pure groene thee tot kruiden melanges, ons team van thee experts zorgt ervoor dat kwaliteitsthee eenvoudig online te verkrijgen is waardoor theedrinken thuis weer een beleving wordt.

Het begin van TheeXpress

TheeXpress is door Jaap & Renée opgericht in 2005 met als doel de veelzijdigheid van losse kwaliteitsthee onder de aandacht te brengen. We zijn begonnen als traditionele winkel in Hoogeveen en Meppel en vervolgens online snel uitgebreid om in de behoefte te voorzien om ook vanuit huis eenvoudig kwaliteitsthee te bestellen. Deze trend is flink doorgezet met als gevolg dat TheeXpress geheel online is gegaan. Best wel een stap.

Online thee kopen

We hebben geprobeerd ons assortiment zo in te richten dat er voor iedereen wat bij zit met als voordeel dat op één website alles te vinden is. Je hoeft dus niet langer thee te vergelijken in een supermarkt of bij verschillende winkels langs te gaan. Daarnaast is de webshop eenvoudig ingericht, wel zo fijn wanneer je iets minder thuis bent in de digitale wereld. Ons avontuur is daarmee nog niet af, de site is vertaald naar het Engels zodat ook vanuit andere landen onze thee kan worden gedronken!

Het TheeXpress team

Dit alles betekent niet dat wij persoonlijk onzichtbaar zijn geworden: integendeel. Wij hechten veel waarde aan het contact met onze klanten en laten dit ook altijd merken. Ons team bestaat uit zes echte theedrinkers:

  • Jessica
  • Jaap
  • Renée
  • Ypie

We hebben ruim 50.000 tevreden klanten tot nu toe, klanten geven ons gemiddeld een 9.6. Op de hoogte blijven? Voeg jezelf bij onze bijna 1000 Facebook volgers.