Winter thee

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Herfst-winter kruiden thee
Vanaf € 0,20
Winter kruiden thee
Vanaf € 0,20
Warme winter thee
Vanaf € 0,20
Winter chai thee
Vanaf € 0,20
Royal Winter tea
Vanaf € 0,20
Winterlove tea
Vanaf € 0,20
Koning Winter thee
Vanaf € 0,20
Herfst-winter boost thee
Vanaf € 0,20
Herfst-winter theepakket
Vanaf € 19,95
Winter Fruit Cake
Vanaf € 0,20
BIO Winterthee
Vanaf € 0,20

Winter Thee

Niets lekkerder dan een heerlijk kopje thee in de Winter of in de winter. Onze Winter Thee zit vol rijke en warme smaken die je dat heerlijke Winter-winter gevoel geven. Onze Winter Theeën zijn vaak gebaseerd op heerlijke kruiden die een echte oppepper geven in de donkere dagen. We hebben veel verschillende kruiden theeën bij TheeXpress die allemaal een unieke smaak met zich meebrengen. Bekijk onze hele collectie theeën en bestel vandaag nog.

Voordelen van Winter Thee

Een groot voordeel van onze Winter Thee is dat het je lichaam heerlijk verwarmt op de donkere dagen. Daarnaast zorgen de kruiden in de Winter Thee ook dat je weerstand wordt verhoogd, dit is echter niet altijd zo. Verder brengt onze Winter Thee ook je zenuwen tot rust waardoor je gemakkelijker bijvoorbeeld in slaap valt. Als laatste hebben onze Winter Theeën ook voordelen op het vlak van spijsvertering door de heerlijke kruiden. Ontdek de voordelen voor jou en bestel online bij de TheeXpress.

Hoe maak je Winter Thee?

De ideale temperatuur voor je Winter Thee moet niet 100 graden zijn maar juist iets daardoor. Omdat het water niet mag koken zorgt het ervoor dat het niet actieve stoffen verloren laat gaan die wel erg nuttig zijn. Het lichaam kan dan namelijk de stoffen niet meer opnemen en dan zouden de actieve stoffen uit de thee verdwijnen. Verder is het ook goed om de Winter Thee wel even te laten trekken zodat de werkende stoffen echt vrij kunnen komen. Geniet van jouw Winter Thee en bestel!

Winter Thee bestellen

Heb je een keuze kunnen maken uit ons assortiment Winter Thee? Bestel dan vandaag nog voor 12:00. Dan verzenden we je over heerlijk thee dezelfde dag nog. Naast ons grote assortiment Winter Theeën hebben we ook veel andere soorten thee zoals groene thee, zwarte thee en rooibos thee. Bekijk het hele assortiment en haal jouw favoriete thee in huis bij TheeXpress.