Zomer thee

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Zomer thee
Vanaf € 0,20
Summer Breeze thee
Vanaf € 0,20
Pina Colada thee
Vanaf € 0,20
Zonnestralen thee
Vanaf € 0,20
Summer Mint tea
Vanaf € 0,20
Green Refreshment tea
Vanaf € 0,20
Minty Melon
Vanaf € 0,70
Rooibos Zomerpracht thee
Vanaf € 0,20
Zomer theecadeau
Vanaf € 18,55
Rooibos zomerzon thee
Vanaf € 0,20

Zomer thee

De zomer is het seizoen waar we genieten van de heerlijke zon, vakanties en de heerlijke geuren van de zomer. Bij de zomer hoort ook een heerlijke zomer thee. Wist u dat warm water drinken in de zomer juist goed is? Zomer thee kan heerlijk warm gedronken worden, maar ook worden gebruikt om ice tea mee te maken. We hebben bij TheeXpress een heerlijke collectie zomer thee gemaakt van echte zomerse smaken die fris zijn, fruitig en natuurlijk zomers aanvoelen. Elke zomerse thee smaak is een ware sensatie en heerlijk om te drinken. Benieuwd naar alle smaken? Kijk dan snel verder. 

Zomer theesoorten 

We hebben verschillende heerlijke zomerse theesoorten voor u in het assortiment. Zo hebben we verschillende zwarte theeën met een frisse twist door bijvoorbeeld citroen. Daarnaast hebben we ook een heerlijke kruiden thee en een rooibos variant. Bij al onze zomer thee soorten geven we uitgebreid aan hoeveel thee u nodig heeft, hoelang u de thee moet laten trekken en hoe warm het water moet zijn voor de thee. Met deze informatie maken we het u gemakkelijk om de lekkerste zomerse thee te zetten! Bestel uw zomer thee vandaag nog online via onze webshop. 

Zomer thee bestellen  

Keuze gemaakt? Dan bestelt u uw zomer thee gemakkelijk online via de website. Besteld u de zomer thee voor 12:00 op een werkdag? Dan verzenden we uw zomer thee dezelfde dag naar het door u opgegeven adres. Heeft u vragen over de zomer thee of andere soorten thee? Neem dan gerust met ons contact op! Onze thee kenners helpen u graag met advies of de verschillende mogelijkheden. Er zijn al meer dan 50.000 klanten u voor geweest? Volgt u ook? Klanten beoordelen ons met een 9.7! Zomer thee bestellen? Dat doet u natuurlijk bij TheeXpress.