Chai thee

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Winter chai thee
Vanaf € 0,20
Groene chai thee
Vanaf € 0,20
Bengaals Vuur Chai thee
Vanaf € 0,20
Gember Chai thee
Vanaf € 0,20
Oriental Bazar Chai Tea
Vanaf € 0,20
Oriëntaalse chai thee
Vanaf € 0,20
Groen en spicy chai thee biologisch
Vanaf € 0,20
Ochtend chai thee biologisch
Vanaf € 0,20
Ceylon Ginger Cinnamon chai tea
Vanaf € 0,20
Choco Chai
Vanaf € 0,20

Chai thee

Bent u wel te porren voor een lekkere chai thee? Bekijk dan ons mooie assortiment voor Chai thee op onze webshop TheeXpress waar wij vele losse kwaliteitstheeën verkopen. In ons assortiment vind u diverse Chai theesoorten, waarvan een aantal biologische Chai theeën te herkennen aan het bio-logo. Neem een kijkje tussen de unieke smaken van onze Chai thee en kies uw favoriet!

Wat is Chai thee?

Een Chai thee, vaak Chai latte genoemd is een kruidige drank die veel gedronken wordt in Zuid-Azië. Hier betekent Chai thee letterlijk ‘gemengde kruiden thee’. Een Chai latte bestaat vaak uit een sterke theesoort (vaak zwarte thee), melk, verse kruiden en specerijen. De smaak van een Chai latte is vaak zoet. Een Chai thee is dus een bijzondere thee die veel wegheeft van een koffie en vaak als alternatief wordt gezien. Ook kun je de losse Chai thee kruiden natuurlijk als thee drinken zonder melk erbij toe te voegen.

Voordelen van Chai thee

Te veel koffie is ongezond, maar wat nou als er een gezond alternatief is. Dat is de Chai thee! Door de combinatie van ingrediënten in de Chai thee heeft dit vele gezondheidsvoordelen. Het kan namelijk helpen bij verkoudheid, griep, keelontsteking en hoofdpijn. Bovendien is de thee goed voor de spijsvertering en is het goed voor gewrichten en botten. Bovendien is de Chai thee ook goed voor je hart en longen en helpt het mensen met astma, ademloosheid en bronchitis. Chai thee heeft echt nog veel meer voordelen die bijna te veel zijn om op te noemen, maar een ding is zeker een kopje Chai thee doet veel voor de gezondheid!

Thee bestellen bij TheeXpress

Wil jij chai thee of een van onze andere theesoorten bestellen bij TheeXpress? Denk bijvoorbeeld aan een Matcha theeKruidenthee of Witte thee. Bestelt u voor 12:00 uur? Dan verzenden wij deze dezelfde dag nog. Zo kun jij binnenkort al genieten van een heerlijke kop thee!