Kinder thee

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Kindervruchten thee
Vanaf € 0,20

Kinder thee

Onze nieuwste collectie voor de allerkleinsten! Speciaal voor kinderen hebben we een collectie samengesteld op basis van kruiden, rooibos of honeybush. Stuk voor stuk theesoorten die geen theïne bevatten. De allerjongsten raden we aan om alleen kruidenthee te drinken. Kruidenthee is van nature mild en goed te verdragen, temeer omdat de smaak zintuigen van kinderen gevoeliger zijn. Vanaf de kleuterleeftijd ontwikkelt de smaak voor zure nuances zodat dan ook fruit thee lekker is. 

Kinder thee smaken

We hebben verschillende soorten kruiden theeën die speciaal zijn gemaakt en geselecteerd voor kinderen. Onze kinder thee heeft vaak zachte smaken als aardbei en banaan waar kinderen helemaal dol op zijn. We hebben ook speciale kindje slaap thee die je kindje laat ontspannen en de nachtrust stimuleert. Benieuwd naar alle verschillende kinder thee? Bekijk ze allemaal op onze website en bestel ze vandaag nog. Laat je kindje genieten van de rijke smaken van thee.

Waar moet je opletten bij kinder thee?

Onze kinder theeën zijn speciaal zonder cafeïne omdat dit voor kinderen onder de 12 niet per se nodig of goed is. Cafeïne zorgt er namelijk ook voor dat je kindje minder goed kan slapen terwijl je dat natuurlijk niet wil. Verder is het ook fijn als je kindje een thee krijgt met smaken die hij of zij lekker vindt of die je samen wil ontdekken. Je kan namelijk als ouder natuurlijk ook heerlijk kinder thee meedrinken. Probeer de heerlijke smaken uit van zoet naar fris en van mint naar kruidig. Bestel bij TheeXpress.

Kinder thee bestellen

Heb je een keuze kunnen maken? Bestel dan gemakkelijk je kinder thee online bij TheeXpress. Naast onze kinder thee hebben we ook groene theezwarte theerooibos thee en nog vele andere smaken. We geven per thee goed aan hoeveel je van de thee nodig hebt, hoelang je de thee moet laten trekken en hoeveel graden het water moet zijn. Bestel je favoriete kinder thee voor 12:00 en de kinder thee wordt dezelfde dag nog verzonden.