Theebloemen

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Theebloem-Goudsbloem
Vanaf € 2,95

Theebloemen

Bloemen in de thee? Dat kan een hele lekkere smaak geven. Een theebloem is een unieke, maar heerlijke manier van thee drinken. Wanneer de theebloem in contact komt met het water, zal de bloem zich ontvouwen. Zo is uw thee een echt bijzondere creatie en kunt u genieten van een heerlijk kopje thee met een zoete, zachte smaak. Theebloemen zijn heerlijk voor uzelf of als uniek cadeau voor een theeliefhebber!

Wat is een theebloem?

Een theebloem is een bolletje gemaakt van groen of zwarte theebladeren en één of meer eetbare gedroogde bloemen in het midden. Deze bladeren zijn met een katoenen draadje samengebonden tot een kleine bol. Door heet water bij de theebloem te schenken komt de bloem tevoorschijn. Dit komt het beste tot zijn recht in een mooie theepot. Voor de gedroogde bloemen wordt onder andere gebruikgemaakt van de goudsbloem, jasmijn, daglelies, roselle en osmanthus. Theebloemen zijn in Nederland nog niet zo bekend. In China en Engeland is het product veel beter geaccepteerd. Theebloemen worden dan ook vaak gebruikt bij een echte high tea. Yunnan is één van de oostelijke provincies van China waar theebloemen worden gemaakt. De theebloemen worden vervolgens geëxporteerd naar Europa en Amerika. China doet dit al meer dan 30 jaren.

Zo ontvangt u uw theebloem

Een theebloem bestellen? U kunt gaan voor een theebloem of 5 stuks. Als u de theebloem voor 12:00 bestelt, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Zo kunt u snel de prachtige ontferming van de theebloem meemaken. Dat is pas een unieke thee-ervaring!

Thee bestellen bij TheeXpress

Benieuwd naar een theebloem of een van onze andere unieke theeën in de webshop? Denk bijvoorbeeld aan tea cake, lente thee of vruchten thee. Bij TheeXpress leveren wij losse thee van hoge kwaliteit! Nog vragen of opmerking over onze thee of webshop? Neem gerust contact met ons op via +31 (0) 85 3010 614 of mail naar info@theeXpress.nl. Dan helpen wij u graag verder!