Thee planken en dozen

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Theeplankje voor 6 busjes
€ 28,30

Theeplank

Theeplanken zijn een onmisbare accessoires voor theeliefhebbers. Theeplankjes zijn een super leuke manier om uw thee te presenteren voor klanten maar ook natuurlijk voor uzelf. Deze prachtig vervaardigde houten dienbladen dienen als een speciale ruimte om thee te bereiden en te serveren, en voegen een elegante touch toe aan de theedrinkervaring. Theeplankjes zijn zo gemaakt dat er verschillende thee bewaarbusjes op kunnen worden gezet waardoor u gemakkelijk uw thee kan bewaren. We hebben verschillende theeplanken variërend van ronde theeplankjes tot rechthoekige en zelfs een theerek. Onze theeplanken zijn gemaakt van eikenhout en afgewerkt en geolied waardoor de theeplanken een betere bescherming hebben. Daarnaast kan u de plankjes los bestellen of in combinatie met verschillende thee bewaarbusjes. Super leuk voor op uw eigen tafel of als cadeau. 

Theeplankjes voor het presenteren van thee.

Ontdek de perfecte manier om thee te presenteren met onze prachtige theeplankjes. Onze theeplankjes zijn vervaardigd van hoogwaardig eikenhout en zijn eersteklas afgewerkt en geolied voor een optimale bescherming. Met keuze uit 4 verschillende typen plankjes, bieden wij de ideale oplossing voor het stijlvol presenteren van thee in elke setting - of het nu thuis is, op kantoor, in een restaurant of een B&B.

Deze theeplankjes zijn niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. Ze maken het eenvoudig om verschillende theevarianten op een aantrekkelijke manier te tonen. Of je nu de voorkeur geeft aan losse plankjes of een combinatie met theevarianten in een busje, bij ons vind je de perfecte theeplankjes om aan jouw wensen te voldoen.

Maak van thee presenteren een kunst met onze theeplankjes, die ook dienen als het ultieme theecadeau voor de echte theeliefhebber. Kies voor kwaliteit, stijl en veelzijdigheid met onze prachtige theeplankjes.

Theeplanken vullen

Wilt u uw theeplank ook nog eens leuk vullen? Dan hebben we natuurlijk de heerlijkste theeën voor u in huis. Gaat u voor een heerlijke zwarte thee of juist een kruiden thee? Combineer alle theeën en vul uw theeplank. Wilt u advies over de verschillende thee planken of over de thee? Neem gerust met ons contact op. Onze thee-experts helpen u graag verder met hun advies. Onze theeplanken zijn erg stevig en zijn perfect op verschillende locaties zoals bij uw thuis, kantoor, restaurant of misschien zelfs een b&b. 

Theeplank bestellen

Heeft u een keuze gemaakt? Bestel uw theeplank dan gemakkelijk online via onze webshop. U kunt zelf kiezen of uw de theeplank besteld met bewaarbusjes of zonder bewaarbusjes. Wilt u ook nog etiquettes? Bestel ze gemakkelijk bij onze thee accessoires. Bestelt u voor 12 uur op een werkdag? Dan verzenden we uw theeplank en andere artikelen dezelfde dag nog. Klanten zijn erg tevreden met ons en beoordelen ons met een 9,6! Volgt u onze andere 50.000 klanten met het bestellen van uw favoriete thee artikelen?