Thee op thema

Thee op thema

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Champagne Truffel thee
 
Vanaf € 0,20
Rooibos Marsepein Rum thee
 
Vanaf € 0,20
Paasthee
 
Vanaf € 0,20
Moederdag thee cadeau Zonnetje
 
€ 17,05
Bedankt! Juf thee
 
Vanaf € 2,95
Vaderdag thee
 
Vanaf € 0,20
Valentijns thee
 
Vanaf € 0,20
Moederdag thee verwennerij cadeau pakket
 
€ 22,85
Moederdag thee
 
Vanaf € 0,20
Rooibos paashaas thee
 
Vanaf € 0,20
Vaderdag theecadeau verrassingsbox
 
€ 17,70
Paashaas thee cadeau pakket
 
€ 18,85

Thee op thema

TheeXpress.nl heeft speciale theesoorten samengesteld die passen bij een gelegenheid of een thema. Leuk om iemand te verrassen met een thee die past bij het moment.

Heeft u zelf een thema of gelegenheid en het thema staat er niet bij, laat het ons weten en wij gaan indien mogelijk gelijk aan de slag. Zo kunt u iemand met onze thee een heerlijke verrassing geven. 

Wat houdt thee op thema in?

Is er iemand jarig, moet er iemand bedankt worden, is er een feestdag of andere speciale gelegenheid? Dan zijn de theeën uit het thee op thema assortiment superleuk om cadeau te doen! De thee op thema bevatten ingrediënten die perfect bij het thema passen. De valentijns thee is bijvoorbeeld versierd met suikerhartjes en de paasthee bevat allerlei lenteachtige ingrediënten. 

Welke thee op thema moet ik kiezen?

De thee op thema heeft voor vele gelegenheden een speciale thee om in huis te halen of cadeau te doen. Maar welke thee op thema moet u nu aanschaffen? Is er iemand jarig, dan is de hiep hiep hoera thee, Abraham thee of  Sarah thee een goede optie. Voor de feestdagen zijn er ook vele theeën beschikbaar, zoals de kerst thee, valentijns thee en paasthee. Ook kunt u thee bestellen voor een speciaal bedankje, bijvoorbeeld voor de juf, meester of een mooie vriendschap. Thema feestje? Dan is een thee op thema ook een leuke toevoeging met bijvoorbeeld de tovenaars kruiden thee of de kabouter thee. 

Thee bestellen bij TheeXpress

Benieuwd naar onze thee op thema of een van onze andere heerlijke theesoorten? Denk bijvoorbeeld aan de lente thee, Bedankt meester-juf thee of herfst-winter thee. Bestelt u voor 12:00 uur? Dan zullen wij uw thee dezelfde dag nog verzenden. Zo geniet u binnenkort van een heerlijke kop losse kwaliteitsthee van TheeXpress