Kerst & Nieuwjaar thee

Kerst & Nieuwjaar thee

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Champagne Truffel thee
 
Vanaf € 0,20
Witte Champagne Cassis thee
 
Vanaf € 0,20
Rooibos Kerst thee
 
Vanaf € 3,50
Jingle Bells tea
 
Vanaf € 2,75
Maan & Sterren thee
 
Vanaf € 0,20

Vier je eind december Kerst? Dan is er een kans dat je cadeau(s) geeft aan je geliefden. Voor alle theeleuten en thee liefhebbers heeft TheeXpress goed gevulde kerstthee pakketten samengesteld. Liever een losse thee bestellen? Bekijk de verschillende soorten kerstthee.

Kerst theepakket

Verwen een ander (of jezelf) met een kerstthee pakket. Kies uit diverse pakketten met kerstthee smaken en theefilters. Het pakket wordt met zorg ingepakt in bijpassend kerstpapier zodat het cadeau direct klaar is om te geven. Het pakket direct bij de gelukkige laten bezorgen? Ook dat is mogelijk.
 
Wil je als bedrijf een leuk kerstcadeau schenken aan je medewerkers of relaties? Vraag naar de mogelijkheden en neem contact met ons op. Wat dacht je van het eigen logo op de thee verpakking of een eigen thee naam. Wij regelen het!

Kerst thee

Zodra de dagen frisser worden, is het heerlijk om even op te warmen met een lekkere thee. In de winter wordt veel thee gedronken met smaken als kaneel, nootmuskaat, anijs of kruidnagel. Een populaire kruidenmix in deze periode is chai thee. Maar ook de verschillende mixen kerstthee zijn de gehele winter lekker om te drinken. Op deze pagina vind je onze Kerst theesoorten: van chai tot glühwein thee en andere thema mixen. Kun je niet genoeg krijgen van winterse thee smaken? Bekijk onze herfst-winter thee.