Thee van de maand

Thee van de maand
Laat u verrassen door onze thee van de maand

Deze maand:   Kruidnootjes Thee

Elke maand lichten we een speciale thee uit. De thee van de maand is elke maand weer een unieke heerlijke smaak die wij al onze klanten aanraden. U kiest zelf gemakkelijk welk formaat u wilt van de thee van de maand, gaat u voor een kleine portie of juist een grote? We geven bij onze speciale thee van de maand net zoals onze andere theeën aan hoe u de thee ideaal moet drinken en bereiden. De speciale thee van de maand varieert van een heerlijke kruiden thee tot een groene thee of een zwarte thee. Bestel de thee van de maand gemakkelijk via onze webshop. 

Thee op thema of speciale thee van de maand? 

Naast onze thee van de maand hebben we ook thee op thema. Deze theeën passen helemaal bij een gelegenheid als vakantie, verjaardagen, kerst of andere feestdagen. Net zoals bij onze thee van de maand kijken we goed welke thee past bij welke gelegenheid. Benieuwd naar al onze verschillende smaken en theeën op thema? Kijk dan snel verder op onze website en bestel uw favoriete thee vandaag nog. Heeft u vragen over de thee van de maand? Neem gerust met ons contact op. We helpen u graag verder met advies van de echte thee kenners. 

Speciale thee van de maand bestellen 

Heeft u een keuze kunnen maken? Bestel uw thee van de maand dan gemakkelijk en snel via onze webshop. We hebben meer dan 50.000 tevreden klanten die ons wel beoordelen met een 9,6. We staan voor kwaliteit en brengen verschillende smaken samen om het drinken van thee tot een hoger niveau te brengen. Besteld u voor 12:00 op een werkdag? Dan streven we er naar uw pakket nog dezelfde dat te verzenden naar het door u gekozen adres. Thee van de maand bestellen? Dat doet u bij TheeXpress.  Kruidnootjes thee

Bestel opties:
Etiket voor thee-bewaarbusjes
 € 0,20
Proefzakje voor 1 potje thee
 € 0,70
50 gram
van € 3,40 voor  € 2,75
100 gram
van € 6,25 voor  € 5,00
Bewaarbusje met 150 gram thee
 € 11,90
250 gram (5% korting)
van € 14,85 voor  € 11,90
1 KG gesealde (Horeca) grootverpakking 12,5% korting
van € 54,70 voor  € 43,75

Kruitnootjes thee
Een echte winterse zwarte thee melange met de smaak van kruidnoten. Deze thee houden we speciaal en zal dus niet het hele jaar leverbaar zijn.

Benieuwd naar de andere zwarte thee melanges? Kijk snel verder!

Samenstelling Kruitnootjes thee
Zwarte thee, Gember, Dadel, Cacaobonen, Kaneel, Aalbessen, Cacaoschil, Kardemom, Kruidnagel, natuurlijke aroma

Zetadvies voor Kruitnootjes thee:

theekopje

 2 theelepels    theepotje 6-8 theelepels 

theezettijd 3+ min.          temperatuur theewater 90-100 graden 

dark chocolate tea Kleur thee na 3 min.


2984675 bezoekers (8549802 hits) sinds 22-11-2010
Powered by webXpress