Pu Erh BIO thee

Bestel opties:
Navulling 140 gram voor luxe bewaarbus  € 18,45
Mini bewaarbusje met 65 gram thee  € 10,90
Luxe bewaarbus met 140 gram thee  € 24,70
Proefzakje voor 1 potje thee  € 1,35
/upload/1210/shop/winkelmand groenkopie.png

Bio Pu Erh thee

premium thee van theexpress.nl
Pu erh is een post gefermenteerde thee. Dat betekent dat de thee na het productieproces (pu erh doorloopt hetzelfde productieproces als groene thee) een rijpingsproces doorloopt. Door dit fermenteren verkrijgt de thee zijn donker rode kleur en aarde achtige smaak. De thee mag alleen de naam Pu erh dragen als het uit de regio Pu’er komt. Pu erh thee wordt naast de geperste blokken ook los verkocht.

De thee smaakt zoet, het mondgevoel is vol/romig en je proeft een aardse smaak alsook rozijnen, honing, mineralen (zout).
 
We raden aan de thee kort te wassen, om zo het stof te verwijderen. Wassen doe je door het gekookte water op de thee te schenken en vervolgens direct af te gieten. Je kan hier een theetière voor gebruiken door het 
eerste toegevoegde water te beschouwen als spoelwater. Biologische thee

Samenstelling Bio Pu Erh thee:
Biologische pu erh thee (Pu'er)  uit China*
* Biologisch Niet Europese Landbouw

 

Zetadvies voor Bio Pu Erh thee

theepotje  12 gram per liter 


theezettijd  4-5 min.       temperatuur theewater 100 graden 

land van herkomst  China          Theexpress.nl  Kleur thee na 4 min. De Premium theecollectie van TheeXpress.nl bestaat uitsluitend uit TOP theesoorten van de beste theetuinen in de wereld.
Allemaal van Biologische landbouw, uitstekend verpakt in een luxe bewaarbus met extra binnendeksel, eveneens verkrijgbaar in een klein metalen busje om eerst de thee uit te proberen.

 

2649633 bezoekers (7781605 hits) sinds 22-11-2010
Powered by webXpress