Vruchten

Vruchten

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending
Rode vruchten thee
Vanaf € 0,20
Turkse appeltjes thee
Vanaf € 0,20
Kiwinas Berry thee
Vanaf € 0,20
Apfelstrudel thee
Vanaf € 0,20
Kers-Bananen thee
Vanaf € 0,20
Drakenvrucht melange thee
Vanaf € 0,20
Goji bessen vruchtenmelange thee
Vanaf € 0,20
Granaatappel thee
Vanaf € 0,20
Zoete Appel Gember thee
Vanaf € 0,20
Summer Breeze thee
Vanaf € 0,20
Ananas appel gember thee
Vanaf € 0,20
Koning Winter thee
Vanaf € 0,20

Vruchten thee

Vruchten thee is er in vele smaken en soorten. De basis bestaat voor het grootste deel uit stukjes Hibiscusblad, Rozenbottelschil en Appel en de smaak wordt door diverse bestanddelen en aroma's verder verfijnd. Door zijn verfrissende smaak is een vruchten thee een ideale cafeïne vrije dorstlesser, welke zowel heet als koud te drinken is. Wij bieden u een grote verscheidenheid aan lekkere en interessante vruchten thee soorten waar u van zult genieten. Vruchten thee, ook wel fruit thee genoemd, is zeer populair bij kinderen en wij begrijpen wel waarom, het is heerlijk fruitig en heeft vaak een zoete ondertoon. Vruchten thee kopen? Kijk snel verder!

Vruchten thee soorten

Er zijn vele verschillende soorten vruchten thee. We hebben in ons assortiment ook verschillende biologische theeën die u herkent aan het bio-logo dat we hebben geplaatst bij de thee. De fruit thee soorten hebben allemaal een unieke smaak twist door bijvoorbeeld aardbei, limoen, bosvruchten of andere elementen. Wist u dat u vruchten thee ook heel goed koud kan drinken? U kan het drinken als ice tea of gewoon als koude vruchten drank. Vruchten thee is heerlijk om te drinken in de zomer, maar ook in de winter, daarnaast is vaak het hele gezin blij met vruchtenthee en is het dus erg gezellig om met elkaar te drinken. Bestel uw favoriete thee gemakkelijk via onze website. 

Vruchten thee bestellen 

Heeft u een keuze kunnen maken? Dan bestel u uw vruchten thee gemakkelijk via onze website. Besteld u uw vruchten thee voor 12:00 op een werkdag? Dan verzenden we uw bestelling dezelfde dag nog! Klanten zijn erg tevreden en beoordelen ons met een 9,6. Vragen over de verschillende soorten vruchten thee? Of vragen over een andere thee? Neem gerust met ons contact op. We helpen u graag verder met advies van echte thee kenners. Vruchten thee bestellen? Dat doet u bij TheeXpress. 

Al onze vruchten thee, biologische en gangbare, hebben wij voor u overzichtelijk in een lijst gezet. De theesoorten die biologisch zijn herkent u aan het erbij geplaatste Bio-logo.